1 August 2021

Welkom op onze website!

Racing the street and the strip!

23-05-2019 tot en met 27-05-2019 vond het main event op Santa Pod in Engeland plaats. Warhorse dragracing was daarbij dit jaar ook van de partij in de klasse Supergas. Samen met Ton en Willy streken wij op Donderdag neer in de Pit lane om in alle rust onze tent op te zetten. Vrijdag mochten we lekker kwalificeren en maakten we dan ook een grote hoeveelheid runs.

De eerste run was meteen een 9.92 en daarmee pakten we de 3de plek in het klassement. Daarna erg ons best gedaan om wederom die tijd te evenaren echter was dit makkelijker gezegd dan gedaan, de 9.85 en 10.05 vlogen ons om de oren, maar die 9.9… die kwam er niet. Uiteindelijk als 5de de eliminaties in. Zondag was qua weer een slechte dag en zoals altijd gaat de Fia voor dus helaas niet gereden. Maandagavond om 16.30 eindelijk de eerste eliminatierun, we wonnen!!!!! maar de boot vertrok om 23.00 uur en omdat we nog 3.5 uur moesten rijden hebben we helaas moeten besluiten om niet meer te rijden.

de winnende eliminatierun tegen Bob Molden(white noise)

Om naar de boot en naar huis te kunnen wijden moesten we nog wel even onze liefdevol verzorgen. Op de heenweg was nml gebleken dat er een koppakking uit een van de cilinders lag….

Eddy samen met Ton en Willy druk op zoek naar de oorzaak van het probleem met de bus
https://eurol.com/en/
Dragracing

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sponsors