1 August 2021

Welkom op onze website!

Racing the street and the strip!

FB_IMG_1437335970360

Dragracing op topniveau is al vele jaren een ware publiekstrekker. Er komen veel bezoekers naar dit evenement toe en er wordt gegarandeerd in de lokale en zelfs nationale media over geschreven. Om op hoog niveau mee te kunnen blijven doen vergt dit veel inspanning en kosten voor onderhoud, ontwikkeling en promotie. Sponsors zijn dus van essentieel belang voor de prestaties en continuïteit van ons team. Wanneer de techniek en het team in optimale staat verkeren krijgen zij voldoende exposure voor hun sponsors.

Onderstaande bedrijven sponsoren het Warhorse Dragrace team met veel succes.

 

Wilt u Warhorse Dragracing ook sponsoren?

Neem dan contact op met Eddy van den Bos om mogelijkheden te bespreken via warhorsedragracinginfo@gmail.com

 

BRONS MOTORTECHNIEK

brons-300x234Wij zijn gespecialiseerd in motorenrevisie van alle benzine- en dieselmotoren. Of het nu gaat om de revisie van uw cilinderkop, draaiend gedeelte of een complete motorrevisie, de combinatie van ons moderne machinepark, jarenlange ervaring en vakkennis staan garant voor het leveren van kwaliteit.

De motordelen die wij gebruiken tijdens de revisie, zijn van dezelfde fabrikant afkomstig als origineel gebruikt wordt in een nieuwe motor. Dit waarborgt een langere levensduur van de gereviseerde motor of cilinderkop. Uiteraard kunnen wij u ook voor nagenoeg alle motoren zuigers, lagers, kleppen, pakkingsets etc. leveren.

Tot onze klantenkring behoren o.a. auto-dealers, garages, autoverhuurbedrijven etc.
Ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wij leveren hoge kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen.

Daarnaast  kunt u bij ons ook  terecht voor onderhoud, restauratie en aanpassen van uw motorfiets.

Lees meer over Brons Motortechniek op hun website.

 

EUROL

EurolEurol is de enige Nederlandse onafhankelijke producent van smeermiddelen. Als totaalleverancier heeft Eurol een full-service benadering met een zeer compleet producenten assortiment. Naast smeermiddelen als oliën en vetten, omvat het assortiment ook onderhoudsproducten in sprays, ruitensproeiervloeistoffen, koelvloeistoffen, remcloeistoffen, metaalbewerkingsvloeistoffen en undercoatings.

Eurol is actief in meer dan 65 Europese landen buiten de thuisbasis Nederland. Daarbij richt Eurol zich op tweewieler- en motorsector, de automotive sector,, industrie, landbouw en grondverzet, scheepvaart en watersport. Met een eigen ontwikkelingslaboratorium is Eurol in staat zeer snel op nieuwe ontwikkelingen in te spelen. De samenwerking met professionals in de markt vormt een belangrijke basis voor Eurol om voor iedere toepassing het juist presterende product te ontwikkelen.

Lees meer over Eurol op hun website.

http://www.ecw-web.nl/

EcW-Web is een persoonlijke website waarop u mijn werk kunt bekijken op het gebied van fotografie en webdesign, ik doe dit volledig vanuit mijn hobby en kan hierin mijn creativiteit kwijt
​Neem gerust eens een kijkje bij mijn foto’s en/of ontworpen websites, interesse in een betaaldbare website neem dan gerust eens contact met mij op wat de mogelijkheden zijn.

Sponsors